tlf 30308080
Ring mig op

Ring mig op

x

Ingeniørberegning

4.995,- inkl. moms for ingeniørberegninger

Vejledende pris for ingeniørberegninger er kr. 4.995,- inkl. moms. Heri får du statisk beregning, statisk redegørelse og projekttegninger. Dog afhænger prisen af, hvor kompliceret projektet er, samt hvor tilgængelige de nødvendige oplysninger er. Der udregnes derfor et personligt tilbud for de ingeniørberegninger, der gælder for dit projekt.

Indhent et personligt tilbud på ingeniørberegninger her.

Statiske beregninger

Ingeniørberegninger, også kaldet statiske beregninger, bruges til at få styr på, hvordan de enkelte bygningsdele påvirker hinanden. Fjerner du fx en bærende væg i dit hjem, vil det kræve ingeniørberegninger til at udregne, hvilken styrke den nye konstruktion skal have for at holde uden den bærende væg. Med ingeniørberegninger sikrer vi os, at bygningen ikke kollapser.

Ingeniørberegninger er nødvendige i forbindelse med nedrivning af en bærende eller stabiliserende væg. Ønsker du at rive én eller flere bærende vægge ned, vil det kræve en ingeniør til at udarbejde tegninger og lave ingeniørberegninger i forbindelse med nedrivningen. Disse tegninger og beregninger danner grundlag for en eventuel byggetilladelse samt byggearbejdet.

Udover ingeniørberegning på hovedprojekt anbefaler vi redegørelse og konstruktionstegninger på midlertidig afstivning.

Vi samarbejder med ingeniørvirksomheden AB Clausen Rådgivende Ingeniører og fagspecifikke virksomheder, hvilket gør, at vi kan løfte alle ydelser i forbindelse med nedrivning af væg. Det betyder, at vi kan realisere dine ønsker og behov fra skitse til virkelighed.

Hvor lang tid tager det?

Leveringstiden på ingeniørberegninger afhænger af, hvor kompliceret beregningerne er. Er der tale om simple ingeniørberegninger, som kan løses på under 20 ingeniørtimer, kan vi levere beregningerne inden for 10 arbejdsdage. Ved mere komplicerede ingeniørberegninger vil en tidsplan følge med tilbuddet.

Hvad er konsekvenserne for manglende ingeniørberegninger?

Hvis der ikke udføres ingeniørberegninger inden nedrivning af væggen, kan du risikere at få skader som fx:

  • Revner i gulve, lofter og andre indervægge
  • Sætningsskader i ydervægge
  • Personskader
  • Kollaps af etageadskillelse
  • Huset bryder sammen

Ønsker du, at Væg.dk skal hjælpe dig med at rive din væg ned, udarbejder vi en statisk dokumentationsredegørelse og udarbejder tegninger for, hvordan de bærende eller stabiliserende vægge fjernes.

Hvilken type væg har jeg?

Der findes forskellige typer vægge. Hvis du ønsker at rive en væg ned, skal du først finde ud af, hvilken vægtype det drejer sig om. Landets kommuner har tegningsmateriale over alle danske huse, som kan vise, om den pågældende væg er bærende, stabiliserende eller ingen af delene. Ingeniørerne, som vil stå til rådighed, kan også hjælpe med at finde ud af, hvilken vægtype det drejer sig om. Hvis den pågældende væg er bærende eller stabiliserende, vil det kræve ingeniørberegninger, inden væggen kan rives ned.

Vil I vide mere om ingeniørberegninger?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til ingeniørberegninger eller nedrivning af væg.