Så god en oplevelse!

Jan Hallbæck, Krogholmgårdsvej, Vedbæk

Min kone og jeg er begge imponerede over den utrolige hurtighed, med hvilken det var muligt at få Bærende Vægge til at påtage sig arbejdet – samt den hurtige udarbejdelse af tilbud – og det endda midt i en ferieperiode!

Bærende Vægges tætte samarbejde og kontakter til ingeniørfirmaet gennem hele arbejdsprocessen var i den grad betryggende – og med teamets kompetencer, store respekt for bibeholdelse af de eksisterende installationer i huset samt sans for at minimere ekstraomkostninger med hensyn til disse installationer, deres utroligt venlige og empatiske udstråling, deres hurtige løsning af alle problemer (der findes praktisk taget ikke problemer, når man har med Bærende Vægge at gøre!), har gjort projektet til en rigtig god oplevelse for os. De lyttede altid, og gav sig tid til at høre på kunden og var interesseret i, hvad man havde af tanker til projektet.

Hele personale er absolut særklasse – søde, rare og utroligt kompetente med stor respekt for privatlivets fred. Og ved dagens afslutning var der totalt ryddet op, fejet og rengjort. Forbilledligt!

Læs hvordan Bærende Vægge gjorde en forskel for Jan og hans kone. (link her)