tlf 30308080
Ring mig op

Ring mig op

x

Referencer

Vi samler på glade kunder

Hos Væg.dk sætter vi en ære i at yde god kundeservice, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller vores kunders ønsker og behov.

Nedenfor kan du læse nogle udtalelser fra vores glade kunder.

 

Så god en oplevelse!

Jan Hallbæck, Krogholmgårdsvej, Vedbæk

Min kone og jeg er begge imponerede over den utrolige hurtighed, med hvilken det var muligt at få Væg.dk til at påtage sig arbejdet – samt den hurtige udarbejdelse af tilbud – og det endda midt i en ferieperiode!

Væg.dks tætte samarbejde og kontakter til ingeniørfirmaet gennem hele arbejdsprocessen var i den grad betryggende – og med teamets kompetencer, store respekt for bibeholdelse af de eksisterende installationer i huset samt sans for at minimere ekstraomkostninger med hensyn til disse installationer, deres utroligt venlige og empatiske udstråling, deres hurtige løsning af alle problemer (der findes praktisk taget ikke problemer, når man har med Væg.dk at gøre!), har gjort projektet til en rigtig god oplevelse for os. De lyttede altid, og gav sig tid til at høre på kunden og var interesseret i, hvad man havde af tanker til projektet.

Hele personale er absolut særklasse – søde, rare og utroligt kompetente med stor respekt for privatlivets fred. Og ved dagens afslutning var der totalt ryddet op, fejet og rengjort. Forbilledligt!

Læs hvordan Bærende Vægge gjorde en forskel for Jan og hans kone.

 

Bedre end forventet

Trine Nielsen, København V

Tak for samarbejdet, jeg har med glæde betalt fakturaen – det har været det hele værd! Samarbejdet med Væg.dk har været positivt fra start til slut. Projektlederen og alle håndværkerne har været venlige og imødekommende, og resultatet er blevet bedre end forventet. Udførelsen i alle projektets faser fra nedbrydning til opbygning af væg og gulv har været grundig og veludført. Prisen var rimelig det store og grundige arbejde taget i betragtning.

 

Pris kontra kvalitet lykkedes i dette tilfælde

Rasmus Krogh, Dovregade, København S

I forbindelse med etablering af en døråbning i en bærende væg fik vi hjælp af Væg.dk. Trods den korte tidsfrist lykkedes det dem at få strikket et hold sammen, der kunne klare opgaven til den aftalte pris. Netop pris kontra kvalitet lykkedes i dette tilfælde – hvilket ikke altid er en naturlighed.