tlf 30308080
Ring mig op

Ring mig op

x

Om os

Specialister i nedrivning af bærende vægge

Med mere end 10.000 ingeniørberegninger på nedrivning af bærende vægge, tør vi godt kalde os specialister.

Vores omfattende erfaring inden for nedrivning af bærende vægge gør, at vi har optimeret vores processer til gavn for vores kunder og vi lægger en ære i at levere et flot og professionelt resultat til en god pris. Vi samler på glade kunder, hvilket betyder, at vi altid bestræber os på at yde god kundeservice og aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller dine ønsker. Vi er drevet af et ønske om at gøre din boligdrøm til din drømmebolig.

 

Menneskerne bag Væg.dk

Væg.dk er en del af Danmarks største ingeniørhus inden for bærende konstruktioner AB Clausen Rådgivende ingeniører A/S. Væg.dk er et initiativ af AB Clausen der har et stort netværk af entreprenører. Dette betyder, at vi kan realisere dine ønsker og behov fra skitse til virkelighed.

Bag Væg.dk står en række komptetente medarbejdere, der alle arbejder engageret og fokuseret for at levere et godt resultat til dig, og som sætter en ære i at yde en god service. Vores team består af dygtige og hårdtarbejdende bygningskonstruktører, konstruktionsingeniører samt et stort netværk af murere og håndværkere.

 

Vi samler på glade kunder

Hos Væg.dk handler det om mere end vægge. Hos os handler det om helheden. Det betyder, at vi altid arbejder for at levere flotte og professionelle løsninger, der matcher dine ønsker og behov samtidig med, at vi også går op i, at vores arbejde og tilstedeværelse er en god oplevelse for dig. Vi vil altså give en god helhedsoplevelse, og det gør vi ved at gå til opgaven med lige dele ekspertise, engagement og godt humør.

Mød en af vores glade kunder her.